TERVETULOA
IGLUHOTELLIIN

Vietä yö, jonka muistat loppuelämäsi! Lumiukkomaailman Igluhotelli tarjoaa aidon arktisen yöpymiskokemuksen Rovaniemellä, napapiirillä sijaitsevassa Joulupukin Pajakylässä.

Lämpötila iglussa on hieman nollan alapuolella, vaikka ulkona paukkuisi kovempikin pakkanen. Kaikki vieraat varustetaan muhkealla talvimakuupussilla, joka taatusti pitää kehon ja mielen lämpimänä läpi yön.

Virkistävien yöunien jälkeen pääset nauttimaan herkullisen pohjoismaisen aamiaisen Ravintola Ensilumessa. Saat myös Arctic Night Survival -yöpymistodistuksen.

Lämpimästi tervetuloa!


INFO

Tarjoamme aidon iglukokemuksen josta jää elinikäinen muisto! Yöpyminen Lumiukkomaailman Igluhotellissa sisältää:

- Yöpymisen valitussa igluhuonetyypissä (Standard/Superior)
- Äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellun makuupussin ja majoittumisohjeet
- Aamiaisen Ravintola Ensilumessa
- Päivälipun Lumiukkomaailman Talvivyöhykkeelle
- Arctic Night Survival -yöpymistodistuksen


HINNAT JA SAATAVUUS

Lumiukkomaailman Igluhotellissa voi majoittua 15.12.2017 – 31.3.2018. Hinnat kahden hengen Standard-huoneessa vaihtelevat 142 eurosta 173 euroon henkilöä kohden.

Kuljetus Rovaniemen keskustasta Igluhotelliin on saatavilla lisämaksusta (1 – 8 henkilöä, 25 € / suunta) – palvelu tulee varata viimeistään yöpymistä edeltävänä päivänä.

Alta löydät Igluhotellin varauslomakkeen.

Igluhotellikokemusta voi laajentaa illallisella Jääravintolassamme, jonne voi tehdä etukäteisvarauksen keskiviikko- ja lauantai-illoille. Kuumimman joulu- ja uudenvuoden sesongin aikana (18.12.2017 – 5.1.2018) Jääravintola on avoinna joka päivä.

Kiinteä menu sisältää alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan, jotka kaikki tarjoillaan Jääravintolan ainutlaatuisessa miljöössä.


HUONEET

Lumiukkomaailman Igluhotellin huoneet ovat yksilöllisesti suunnitelleet ja koristelleet lumirakentamisen ja jäänveiston ammattilaiset.

Huoneisiin pääsee tutustumaan Lumiukkomaailman Talvivyöhykkeen pääsylipulla, ja yöpymisen voi varata alla olevalla lomakkeella. Mikäli kysyttävää tulee, autamme mielellämme – ota yhteyttä.

 

IglUHOTELLIN TILAT JA VARUSTELU

- 2 x kahden hengen Standard-huonetta (8 m2) parisängyllä
- 4 x kahden hengen Superior-huonetta (18 m2) parisängyllä ja tarvittaessa lisävuoteella
- Perhehuone neljälle (20 m2) kahdella parisängyllä
- Ainutlaatuinen lumiveistos joka huoneessa
- Yöpyminen sisältää lämpimän talvimakuupussin, silkkilakanan, tyynyn ja sähkölämmitteisen makuupatjan
- Jaetut WC- ja suihkutilat Lumiukkomaailman päärakennuksessa


VARAA

Varaa majoitus Lumiukkomaailman Igluhotelissa suoraan meiltä ja saat pääsyliput Lumiukkomaailman Talvivyöhykkeelle (joulukuu – maaliskuu).

Katso palveluihimme liittyvät ehdot.

X
usfi