LUMEN JA JÄÄN MAAILMA

Snowman World – Lumiukkomaailma on lyömätön talvinen käyntikohde Joulupukin Pajakylässä napapiirillä, kahdeksan kilometriä Rovaniemen keskustasta pohjoiseen.

Lumen ja jään valtakunnassa koet pakkasen pirteän puraisun, napapiirin kuultavat värit ja taivaalla tanssivat revontulet – ja tietysti ystävällisen lumiukon halauksen!

Snowman World – Lumiukkomaailma tarjoaa kokonaisvaltaisen pohjoisen elämyksen. Virkistävä juoma Jääbaarissa, herkullinen illallinen Jääravintolassa ja kierros jäämaailmassa ovat taatusti mieleenpainuvia kokemuksia. Kokeile myös hauskoja lumileikkejä ja vauhdikkaita safareita.

Snowman World Glass Resortin kotamalliset luksushuoneistot ovat uusi mahdollisuus majoittua tyylillä napapiirillä. Upeat näkymät pohjoisen taivaalle antavat viihtyisät puitteet revontulien katseluun. Ravintola Ensilumi taas tarjoilee lappilaisista raaka-aineista valmistettuja laatuannoksia. 

Snowman Worldissa Lapin luonto alkaa heti ovelta, mutta Rovaniemen keskusta on silti vain 15 minuutin ja lentoasema vain viiden minuutin matkan päässä.

Lämpimästi tervetuloa!

TERVETULOA

TALVIVYÖHYKKEELLE

VIILEIN PAIKKA SYÖDA JA JUODA

JÄÄRAVINTOLA

JA JÄÄBAARI

LAPPITEEMAINEN KAHVILA

ENSILUMI

LUMISIA SEIKKAILUJA

LUMIUKKOSAFAREILLA

JAA

KOKEMUKSESI

Snowman World Facebook


VIIMEISIMMÄT

 

Snowman World Instagram


KATSO KUVAT

Snowman World Trip Advisor


ARVOSTELE

Aurora Safaris Facebook


REVONTULET

X
usfi